Læs historien om den mest overdrevede gadget nogensinde overhovedet

bangura computer sværd

Du mangler et fedt sleeve til din laptop, og alle ved det. Det der gamle lort fra Tiger har mistet lyneren i lynlåsen og der er forresten hul i det ene hjørne. Du kunne ligeså godt bruge en polsk flightcase – bedre kendt som avispapir og gaffatape.

Din laptop ligner mere og mere noget der har overvintret på en mexicansk landevej. Men der er heldigvis en løsning på dit problem, du behøver ikke engang hugge noget ud med en machete denne gang.

Straight out of the Jungle kommer de splinterfede Bangura sleeves. Ikke nok med at de er testet til at mostå de hårdeste forhold, så er de sgu også lavet af professionelle skræddere der syr dem på pedaldrevne Singer-maskiner. Fucking sejt.

Læs Også: Det er mandigt at tage ansvar!

Det hele foregår i junglen i Sierra Leone, langt ude på landet i en by der hedder Masanga. Landet er hærget af borgerkrig, så der ligger et ordenligt arbejde med at få stablet landet på højkant igen. Skrædderiet styres af den karakteristiske Bangura, der har en helt klar vision for hvordan han kan hjælpe landet til at hjælpe sig selv videre. Tjek evt denne her video med ham.

Her på mandigt.dk prøver vi at være med til at gå i front for virksomheder der tager socialt ansvar, det er også derfor vi giver 10% af vores overskud for 2014 til IBIS. 

Bangura Bags er den fedeste virksomhed vi er stødt på, i jagten på fede ting du kan forkæle dit mandehjerte med. Du hjælper med at redde børn alt imens du beskytter dit elektroniske hjertebarn. Kan det blive bedre?

Hvert sleeve har en autograf fra den skrædder der har syet det, i mit står der Mbalu, fordi Mbalu har lavet netop dét sleeve. Det er et avanceret bæredygtigt system, men man forstår hurtigt hvordan det hænger sammen. Håndværksmæssig stolthed og et helt unikt design med cykelslanger som ydre beskyttelse og padding med afrikansk mønster på indersiden.

Hvis vi vil tage ansvar for den verden vi lever i og de vilkår vores medmennesker arbejder under, så er fairtrade og bæredygtige løsninger et rigtig smart skridt på vejen. Det er geniale gaver, der ikke alene viser respekt for håndværket, men også repræsenterer en gave der holder hele livet, uanset om det er en gave til manden der har alt eller en gave til fars dag.

Læs også: Historien Bag Fars Dag

Som om det ikke var mandigt nok med al det jungle og militær, så giver skrædderiet sgu også sit overskud til det lokale børnehospital. Computertaskerne er lavet af genbrugte cykelslanger og hele skidtet er fair trade certificeret!

Vi er superstolte over at have Bangura Bags på mandigt.dk – endnu et superdope håndlavet produkt med karakter og vision! Vi har både Bangura Bags’ Laptop sleeve i 13″ og 15″ og Bangura BarberTasken.  Barbertasken er lavet direkte efter den toilettaske der bruges i det danske militær – nu bare i et endnu stærkere materiale og håndsyet!

Meget mere mandigt bliver det sgu ikke!

Hjælp dig selv mens du hjælper andre, det er mandigt at tage ansvar!

Hold det svedende!

by Frederik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *