Rigtige mænd afsnit 1 (link til programmet i bunden)

løbesko

Nu er det her endelig, tv-programmet der skal gøre op med ideerne om at rigtige mænd drikker bajere og “tisser i tørvejr”, som man siger når dunken rager så langt frem, at man ikke selv kan se sjoveren mens man forsager sin nødtørft. Det er et program vi har savnet her på Mandigt.dk!!!

Jacob Søndergaard har fået sat en opgave for sig, 5 magelige macho håndværkere, med nok både til gården og til gaden, skal på sundhedskursus. Angste for at miste både kringler og morgenkaffe ser vi med, når den tidligere sergent trækker basserne igennem tiltrængte fysiske anstrengelser. Den står både på grøntsagsspisning og trappeløb. Det er nok et sikkert gæt, at de fem mænd tilsammen ikke kan mønstre fem gode pull ups, dunkene og mandepatterne repræsenterer for meget dødvægt.

(Se 5 gode grunde til at du bør lave pull-ups her)

Gutterne DR har fundet til programmet er en flok vittige håndværkere med sans for klassisk værkstedhumor og en sund portion selvironi. Derfor er programmet også ganske underholdende. Især fordi de overvægtige svende får cracket et par virkeligt gode jokes undervejs, den lille familiebil de fem mænd kører rundt i, bliver kaldt “Den Blå Negl”, det er jo ikke til at stå for.

Det er fedt at se at der er nogen der tager det her problem op, på en måde hvor det ikke bare kan affejes med et “Jeg vil ikke af med min ølvom! Den har været dyr!”. Træneren Jacob har virkelig sans for hvordan man opbygger en gruppedynamik hvor man tager gas på hinanden, men samtidig hjælper, når nogen er presset.

 mandigt.dk er vi ikke i tvivl om at det er den rigtige vej at gå. Det er simpelthen bare ikke i orden at vi ser til mens venner, familie og kollegaer æder sig selv ihjel – vi har et ansvar overfor os selv, men også overfor hinanden. Det budskab ligger og lurer mellem linierne i programmet, og det klæder det virkelig!

Mændenes maskulinitet bliver sat på prøve når de ser at de ikke engang kan løbe op af en trappe eller klatre over en træstub, en bliver sågar nød til at kvitte smøgerne, for at gøre sig forhåbning om at følge med, han vil jo ikke være den langsomme, vel? I det hele taget er det en fornøjelse at se hvordan de adfærdsmønstre, der kommer ud af sådan en bunke testosteron hungrende herrer, kan udnyttes og bruges til at skabe fremdrift fremfor stilstand.

(Se hvorfor dit testosteron er tæskesvedigt for dig som mand her)

Da en deltager ikke vil spise sine grøntsager bliver der gjort kort process og straks er han en tøsedreng, der ikke kan spise op. Fremragende! Godt at se nogle flere under bannerne hvor vi gør op med sovs og kartofler som mandig mad – broccolisalat, det er kraftedme noget der dur!

Problemet ligger naturligvis i, at han også er en tøsedreng når han ikke vil drikke bajere med kollegaerne eller siger nej tak til kortklubben for istedet at tilvælge et forsøg på at forebygge sin forestående blodprop ved at løbetræne.

(Se mandigt.dk’s top10 over mandig mad her)

Jacob skal være træner for de seks gorillaer i seks måneder, på mandigt.dk ser vi gevaldigt frem til at følge løjerne – og vi fejrer da også lige de tapre mænd i programmet ved at fise i Amager Strandpark og lufte de ellers meget forsømte løbesko som du ser på billedet.

Mandigt.dk giver programmet 4/5 sammenkrøllede cigaretpakker, programmet er i dén grad værd at se!

(Se programmet her og husk at tjekke de fede bonusklip her http://rigtigemænd.dk/bonusklip!)

Godt Nytår!

Hold det svedende!

by Frederik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *