Det er mandigt at tage ansvar!

corbin-verdens-bedste-nyheder-dk-foto-rebecca-epstein-680x453

Hvis man spørger dig, hvad du synes er mandigt, vil du sikkert komme med i hvert fald ét svar i retningen af:

At forsørge

At beskytte

At forsyne

At sætte grænser

Vi har lavet en survey der forsøger at kortlægge hvor den danske mand står i 2015. Besvar surveyen her.

Læs Også: Fra Mandligt til Mandigt

På mandigt.dk vil vi gerne invitere dig til at hjælpe med at skabe en bedre verden. Det kan vi gøre ved at tage ansvar for vores handlinger. Vores førsteprioritet er at have det skidesjovt – uden at forvolde skade på andre, mennesker så vel som dyr.

Når vi så er færdige med at have det sjovt med at kaste med tunge ting, fægte med store sværd, lave væddemål om hvem der kan spise mest chilisauce, lave mandig 5- kamp eller lægge arm – så skal vi huske at der er andre, der kan bruge vores hjælp.

I det hele taget findes der et væld af mudrede mandeidealer der præger forskellige udlægninger i film, bøger og på tv. Vi tror på en langt mere alsidig og individuel manderolle. Der findes ikke en klargjort stereotyp vi kan knalde ned over hovedet på os allesammen, men der findes nogle værdier som vi i nogen grad kan blive enige om er mandige.

Læd også: Rigtige Mænd har Skæg – eller har de?

Det er et ansvar vi gerne vil være med til at tage på vores skuldre. Derfor vil vi altid donere 10% af vores årlige overskud til velgørenhed. Fordi det er mandigt at tage ansvar. I første omgang bliver det til IBIS – fordi de er de bedste – og dét er supermandigt.

IBIS arbejder med uddannelse i verdens fattigste og farligste regioner. De fokuserer på at lade lokalbefolkningen påtage sig så mange opgaver som muligt i den forbindelse – de inviterer altså dem de hjælper, til selv at tage ansvar!

Shit det er mandigt!

Deres elitemand Lars Koch er en af spydspidserne for kampagnen the Tax Dialogue, hvor der bliver sat grænser for nogle af verdens største multinationale selskaber, der forsøger at komme udenom at betale skat i fattige lande. Dét er kujonagtigt og ikke en skid mandigt, at stjæle fra nogen der ingenting har – så kudos til IBIS og Lars Koch (og alle andre involverede) for at give dem en skalle!

Hvordan tager du ansvar?

Hold det svedende, hårdt og beskidt!

by Frederik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “Det er mandigt at tage ansvar!

  1. Pingback: Læs historien om den mest overdrevede gadget nogensinde overhovedet | Mandigt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *