Tre grunde til at stærk chili sauce er fedt og super mandigt

ChaChaw Asfalt

1. Chilispisning er et lovligt og ufarligt manddomsritual

Netop det at det er lovilgt og ufarligt at spise ekstremt stærk chili sauce og frisk chili, kvalificerer det måske til at være mindre spændende og mindre mandomsrituelt. Men som mandigt.dk sagde til Mikkel Much-Fals i et interview på DR2, så er det at spise meget stærk chili en af de ting vi stadig kan konkurrere om, uden at politiet kommer.

Ligeså længe mennesket har eksisteret har mænd påtaget sig farlige og frygtindgydende ting for at bevise deres værd. Disse har både været af en karakter der kræver stor styrke, stort mod eller udholdenhed. Nogle steder har man haft hovedet dækket med giftige myrer, andre steder har man skulle brydes, tæve hinanden med kæppe, fange farlige dyr eller klatre i høje træer.

Mandigt.dk har selv designet en Mandig 5-kamp, da vi syntes de klassiske dyste så som armlægning og torvtræk var blevet lidt kedelige at ligge og rode med.

Manddomsprøver har vi sådan set aldrig manglet, de mest sejlivede manddomsprøver har ofte haft en karakter af indgydelse af frygt. Hvilket bringer os til punkt nummer to om hvorfor stærk chilisauce er super mandigt.

2. Stærk chili indgyder frygt

Konfrontation og overvindelse af grænser, er en type adfærd der er kædet sammen med testestoron, det mandlige kønshormon. Testosteron er temmelig svedigt, det regulerer muskelvækst og humør hos mænd, mænd med lavt testosteron er mere stressede og mere eksponerede for depression.

Så hvem ved, måske er der en reel mulighed for at et bastant indtag af meget stærk chilisauce rent faktisk vil bidrage positivt til mænds testosteronniveauer? Det er et skud i tågen, men en ting er helt sikkert, at spise stærk chili er noget man kan være bedre til end andre og det kommer til at komme tydeligt fysisk til udtryk når det er tilfældet, måske er det et fortidslevn i mangel på gladiatorkampe og slagsmål? Sjovt er det i hvert fald at se ens kammerater tvunget i knæ af en grøntsag – eller at se ens venner gennem et net af smerte af fortvivlelse efter at have spist en lille grøntsag der kan tage total kontrol over ens krop.

3. Rigtig stærk chilisauce er som regel godt håndværk

Hvis man hopper ned i det lokale supermarkede og køber en chilisauce er det som regel noget masseproduceret sheisse, der ikke smager specielt godt, eller er særligt stærkt. Her taler vi om Tabasco, Sambal Ødelæg og Shitraza-sauce alle tre halvstærke lavkvalitetsprodukter.

Hvis man derimod hiver fat i rigtig god salsa og chilisauce, som fx Stupid Hot, en salsa der er idiotisk stærk med hints af chokolade og hvidløg, så får piben en anden lyd. Når man smager ChuChums produkter, kan man også for alvor smage, at de er lavet med kærlighed, af nogen der giver en fuck. Vi forhandler ChuChums ChaChaw på mandigt.dk, simpelthen fordi den smager bedre end noget andet. At den så er danskproduceret med danske chili er bare et endnu større plus.

Kvalitetsbevidsthed og chiliforsagede nærdødsoplevelser er super mandigt, så nap en stor skefuld chilisauce og hold det svedende!

by Frederik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Tre grunde til at stærk chili sauce er fedt og super mandigt

  1. Pingback: Anmeldelse af “Den er Go’ i Ørerne” af Chili Klaus | Mandigt.dk

  2. Pingback: Mad Max sprænger alle grænser for fed action 6/6 | Mandigt.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *