Mand Kend Dit Skæg – Beardster på Shoppen!

Skægolieshot

Utroligt mange mænd er i tvivl om hvordan de kan passe deres skæg. Vi har for nyligt modtaget to vareprøver på dansk håndlavet skægolie fra Beardster. Sikke en fest. Vi var så glade for de to vareprøver at vi bestilte et mindre oplag med det samme. Du kan finde Beardster’s skægolier her.

Skægolie er blevet mere og mere populært i takt med at skægget har vundet indpas i modebilledet indenfor de seneste år, mange mænd har problemer med at skægget klør, at hårene spalter eller at huden i ansigtet bliver tør. Alle disse problemer kan sagtnes med en god skægolie, en god skægolie bidrager til at hvert eneste skæghår får et sundt liv og et beskyttende olielag der gør det mindre påvirket af vind og vejr.

Skægolie fra Beardster bliver håndlavet af stifteren Thomas Petri Petersen, der tester og gennemprøver alting på sit eget skæg før han vælter skægolie videre til vores skæg – han er fuldstændig kompromisløs med kvaliteten. Det er lige præcis den type af ildsjæle vi er vilde med på mandigt.dk folk der lægger nosserne på armbolten og går igang med at knokle for at få drømme til at blive til virkelighed. I sidste uge skrev vi om gutterne fra Crate, der har gang i en superfed platform der kan sætte dig i forbindelse med dygtige møbelsnedkere og kunsthåndværkere. Læs artiklen her.

Beardster har en ide om at deres skægolier skal fortælle en historie. Skægolien St. Thomas er inspireret af de danskvestindiske øer og dufter fantastisk af lime, sort peber, rom og sandeltræ. Selvom man står på Amager, med udsigt over iskolde øresund, så føler man sig en smule tropisk når man kører den skægolie gennem skægget. Det er en skægolie der dufter og føles fantastisk, man kan mærke forskellen allerede når man bruger en god skægolie første gang. Mens man står på fx Amager, kan man jo drømme sig hen til dækket på en fuldrigger af et handelsskib og strø kaptajnsskægget mens man nyder en lille rom og en pibe tobak.

Den anden skægolie fra Beardster er Tree Beard, det er en skægolie der bringer tankerne tilbage til dengang man lå i udkanten af København og fældede træer med økse. Duften af skovhugning eller velholdt træværksted er fantastisk, Tree Beard er lavet med Tea Tree Oil og Sandeltræ, en ægte skovhugger skægolie!

Vi er superstolte af at kunne præsentere Beardster Skægolie på shoppen, det er et fremragende supplement til de fede ting vi allerede har!

Du kan bestille Beardsters skægolie . Fordi det er ved at være jul og fordi vejret lige nu kræver skægolie til dig skæg mere end nogensinde kører vi lige nu et tilbud på

her2 skægolier for 400kr.!

Kilder:

http://voelve.com/blog/kaere-mand-med-skaeg#more-3088

http://www.artofmanliness.com/2008/11/28/growing-a-manly-beard/

http://www.beards.org

by Frederik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *