Funktionel Træning for Alle – Masakren i Mern

Bjarke Pedersen + stenRED

Mandigt.dk har fundet en mand med en lidenskab. Det er ham der står på billedet og er igang med at banke huller i himlen med en temmelig stor sten.

Han hedder Bjarke Pedersen og har facebookgruppen “Funktionel Træning for Alle” et supersvedigt koncept, hvor han inviterer til sved, blod, tunge sten, kettle bells, ild, vægtstænger, frisk luft, pullups og masser af armstrækkere.

Han beskriver det selv, som noget nær den mest mandige vikingtræning man kan forestille sig. Der er skåret lidt ned på at hugge folk i hjel med økser og det med at ro i dragesnekker, men så er der så skruet lidt mere op for at tyre rundt med kettlebells og kampesten. Noget for noget.

Som han selv beskriver det:

Forestil dig at du kommer ud i en have, en have som med tiden skal transformeres til et næsten 400 kvm udendørs træningslokale. Her må du kaste med vægtene, du må brække dig i hækken, du kan falde om af træthed i græsset og du kan sågar smide mad på grillen før under eller efter.

Det er det ultimative indenfor vikingetræning. Ingen regler om at man skal have trøje/t-shirt på, du kan drikke en bajer hvis du vil (jeg anbefaler dog ikke at du træner imens du er stiv)

Der bliver holdt en vinterpause, med et lille indspark i form af et vikingetræningsarrangement. Tung træning i sneen (hvis den nogensinde kommer), bøffer så røde, så en dygtig dyrelæge stadig kan genoplive dem og kroppe så svedige så det damper!

Men når temperaturen stiger igen, så bliver der afholdt holdt, ligeså tit det kan lade sig gøre. Og det bedste? Det er gratis! 

Men der er jo intet i verden der er gratis?

Der tager du fejl! Støv, luft og Funktionel Træning for Alle er gratis, alt andet skal du betale for.

Lortet går ned i Mern, så hvis du er i nærheden bør du hooke op med deres facebookgruppe, hvis du mest føler for at give den lidt gas i haven eller gården selv, så hold dig ditto op på deres gruppe, der bliver jævligt postet programmer og anekdoter fra Masakren i Mern – Funktionel Træning for Alle.

Læs Også:

5 Gode Grunde til at Lave PullUps!

5 Grunde til at du Bør Give en Fuck for din Testosteron!

Mandig 5-kamp

by Frederik


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *