Den Sorte Enke

300,00 DKK

Chilisnaps, spas på chili.

40% Alkohol

100% Modbydelig

5 på lager (kan bestilles som restordre)


Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 24

Den Sorte Enke er kendt for at totalskade boksere, smede og skovhuggere. Smagen kan bedst beskrives som en massiv knytnæve der smadrer hvert eneste smagsløg langt ud af kraniet på dig.

De hærdede typer vil kunne fornemme en eftersmag af lakrids og peber, de fleste vil nok bare opleve noget der føles som ild i halsen.

Den Sorte Enke har trukket på verdens stærkeste chili, Carolina Reaper, så den er bestemt ikke for sjov. Vi har set voksne mænd bukke helt under efter at have været overmodige med denne her. Men vi har også set dedikerede typer nippe og smage og beskrive – som om det var en fin vin.

Den Sorte Enke er perfekt som udfordringen til den kæphøje chilientusiast og gaven til manden der har alt.

Vægt 1 kg

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Den Sorte Enke”