Bangura Sleeve 13″ og 15″

849,00 DKK 449,00 DKK

13″ og 15″ sleeve til laptop, lavet til at modstå fugt, slid, slåskamp, eksamensdeadlines, napalm, skilsmisser og bureaukrati.

Taskerne er lavet af genbrugte cykelslanger af fem skræddere der virkelig ved hvad de laver. Ikke to sleeves er ens. De er allesammen 100% unikke!

Overskuddet fra skrædderiet går til et børnehospital i Masanga og det hele er Fair Trade certificeret – helt efter bogen.

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-content/plugins/woocommerce/templates/single-product/meta.php on line 24
Det der fede sleeve som du står og mangler til din laptop, det er lige her.
Lige ud af Sierra Leones jungler kommer Bangura Sleeve. Produceret i et af de allermest afsides områder i det borgerkrigshærgede, Sierra Leone, er sleevet lavet til at modstå fugt, slid, slåskamp, eksamensdeadlines, napalm, skilsmisser og bureaukrati.
De bliver lavet på gamle Singer symaskiner fra 60’erne, du ved, dem med trædepedaler og stilrent design. Hvis der nogensinde har eksisteret en fed symaskine, så er det den.
Taskerne er lavet af genbrugte cykelslanger af fem skræddere der virkelig ved hvad de laver. Ikke to sleeves er ens, de er allesammen 100% unikke!
Overskuddet fra skrædderiet går til et børnehospital i Masanga og det hele er Fair Trade certificeret helt efter bogen.
Krafthelvede nogle mandige tasker!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/mandigt.dk/public_html/wordpress/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Anmeldelser


Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Bangura Sleeve 13″ og 15″”